یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

نماینده ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت تصریح کرد: امروز باید در قول و عمل جلوی نفوذ دشمنان را بگیریم.

به گزارس سرویس استان های مرکز خبر حوزه، آیت الله زین العابدین قربانی طی سخنانی در مراسم تجلیل از عوامل اجرایی دومین جشنواره شیوه های نوین تدریس معارف دین که در بیت ایشان برگزارشد با اظهار تاسف از عدم درک صحیح معارف، اخلاق و احکام دین در جامعه، اظهار داشت: با رشد فرقه های انحرافی در کشور شاهد دور شدن نسل جدید از اسلام ناب محمدی (ص) هستیم.

 وی افزود: تبیین حقیقت دین به فریب خوردگان جذب شده به فرقه های انحرافی و همینطور تربیت گروه ها و افرادی که در قول و عمل به اسلام عمل می کنند، دو عامل اصلی برای ریشه کن کردن انحرافات در جامعه می باشد.

امام جمعه رشت با تاکید برضرورت انجام کارهای عمیق در زمینه های دینی در نهادهای فرهنگی و صدا و سیما، خاطرنشان کرد: بسنده کردن به ظواهر و اجرای برنامه های سنتی و تکراری در ماه رمضان میزان تاثیر گذاری بسیار پایینی را در جامعه بر جای خواهد گذاشت.

 آیت الله قربانی در ادامه با اشاره به احوالات معنوی حضرت امام (ره) در ماه مبارک رمضان، گفت: ایشان در این ماه چنان غرق عبادت با خداوند می شد که برای پاک کردن اشک های خود از حوله استفاده می کرد و می فرمود اگر ماه رمضان تمام شد و تاثیری بر روی انسان باقی نگذاشت معلوم می شود فرد در این ماه مردود شده است.

 وی با بیان اینکه همگی باید در ماه مبارک رمضان از یک برنامه خودسازی برای خود استفاده کنیم، تصریح کرد: ماه رمضان ماهی است که مس های زنگار گرفته دل آدمی باید با دعا، مناجات، خواندن قرآن و فهم و تدبر در آن به طلا تبدیل شود.

نماینده ولی فقیه در استان گیلان همچنین با تشکر از عوامل اجرایی برگزار کننده دومین جشنواره شیوه های نوین تدریس معارف دینی ابراز امیدواری کرد: این گونه حرکت ها همچون پلی باشد تا جامعه را به سمت حق و حقیقت سوق دهد.

حجت الاسلام والمسلمین سلیمان پور ابراهیم، دبیر دومین جشنواره شیوه های نوین تدریس معارف دینی نیز طی سخنانی در این مراسم اظهار داشت: این جشنواره به عنوان یکی از مهمترین جشنواره های دوران پس از انقلاب با حضور جمعی از نخبگان حوزوی و دانشگاهی در گیلان برگزار شد.

 مسئول دبیر خانه امور مساجد گیلان همچنین تصریح کرد: از آنجا که مهمترین مسئله بعد از برگزاری جشنواره شیوه های نوین تدریس معارف دینی  ارائه طرح های نوین به تشنگان نشر ارزش های اسلامی و مذهبی در کشور است، هم اکنون کمیته ای برای رسیدگی به این امر تشکیل شده است.

 وی با بیان اینکه هر کار پژوهشی به دلیل ماهیت طاقت فرسای آن در جای خود سزاوار تقدیر است، افزود: باید توجه داشت که هنگامی یک طرح و کار پژوهشی شایسته تحسین مضاعفی قرار می گیرد که جنبه کاربردی داشته باشد و یکی از اهداف جشنواره مذکور نیز عملی کردن طرح های قابل اجرا در جامعه است.

 وی در ادامه با اشاره به اینکه قبل از برگزاری جشنواره 160 اثر از سراسر کشور در چهار محور برای داوری در  جشنواره شیوه های نوین تدریس معارف دینی ، دریافت کردیم، اضافه کرد: به طور کلی 30 اثر قابل عرضه در جشنواره انتخاب شده و از این میان 12 طرح حائز رتبه های برتر این جشنواره شدند که جوایز خود را دریافت کردند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha